A játék lejárt

Prize
Nyerőidőpontos

PG ajándékcsomag

Prize
Heti nyeremény

Samsung Galaxy A34 okostelefon

A játék menete

  1. Vásárolj Ambi Pur, Gillette, Old Spice, Head&Shoulders terméket 2024.04.15.-2024.06.15. között.

  2. Regisztrálj és töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait.

  3. Őrizd meg a blokkot a játék végéig.

A nyerőidőpontos nyeremény esetében azonnal, a heti nyeremény esetében pedig az adott időszak lezárását követően értesítjük a nyertest.

A promócióban résztvevő termékek

Gyakori kérdések

Első lépésként regisztrálj be az oldalra. Majd vásárold meg a promócióban szereplő termékek egyikét a kijelölt üzletekben és töltsd fel a vásárlást igazoló blokkot. Az aktuális játékokról további részletes információt a játékszabályzatban találsz.

A kezdőoldalon a fejlécben, a regisztrációra kattintva vagy az aktuális játéknál néhány alapadat megadása után már létre is hozhatod a profilodat az oldalon. A regisztrációs emailben kapott linkre kattintás után válik aktívvá a fiók. Figyelj arra, hogy az e-mailes regisztrációt 72 órán belül erősítsd meg!

A Nyerőmárkák.hu regisztrált felhasználói első között értesülhetnek az aktuálisan futó játékokról így több eséllyel indulhatnak az értékes nyereményekért.

Először nézd meg a spam vagy levélszemét mappát, hogy nem érkezett-e oda a levél. Amennyiben ott sem találod vedd fel velünk a kapcsolatot.

Az aktuálisan futó játékokat feltüntetjük a Nyerőmárkák.hu oldalon. A pontos időszakot, az adott játék aloldalán, a leírásban megtalálod. További részletes információt az adott játék játékszabályzatában találsz.

Az aktuális nyereményjátékban résztvevő termékeket a játékok aloldalán, a nyereményjáték leírásában találod meg. További részletes információt az adott játék játékszabályzatában találsz.

Az aktuális nyereményjátékban résztvevő üzletek listáját a játékok aloldalán, az adott nyereményjáték leírásában találod meg. További részletes információt az adott játék játékszabályzatában találsz.

Minden nyertest a regisztráció során megadott email címén értesítünk. (Ezért nagyon fontos, hogyan olyan adatokat adj meg a regisztrációd során, amelyeken ténylegesen elérhetünk.

A nyereményeket minden esetben a blokk jóváhagyását és a sikeres adategyeztetést követő 60 napon belül a megadott postázási címedre kézbesítjük Neked.

Bármilyen egyéb nyereményjátékkal kapcsolatos kérdésedet az aktuális játék elérhetőségében található email címen, illetve telefonszámon teheted fel, amit lehetőség szerint minél hamarabb igyekszünk megválaszolni.

Kérdésed van?


Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel